top of page

ВХОДЯЩИ ТЕСТОВЕ

 

 

Преди регистрацията ви в езиков курс за всички нива различни от начинаещи, както и за курсисти на школата с повече от 1 година прекъсване след предишен завършен курс е задължително попълването на входящ тест за определяне на нивото на владеене на съответния език. 


 

Тестовете се провеждат безплатно на място в офиса непосредствено преди записването ви в Приемното ни време. Желателно е да си запазите час по телефона за провеждане на изпитния тест.

 

 

 

 

 

 

Входящи тестове:

 

Понеделник: 

 12.00 ч. - 19.00 ч.

Вторник

 12.00 ч. - 19.00 ч.

Сряда

 12.00 ч. - 19.00 ч.

Четвъртък 

 12.00 ч. - 19.00 ч.

Петък

 12.00 ч. - 19.00 ч.

английски език, курсове английски, немски език, курсове по английски език, курсове по английски, курсове по немски, курсове по английски език за възрастни, курсове по немски език, курсове по немски език в софия, курс английски, курс английски цена, kursove angliiski, nemski ezik, kursove po angliĭski ezik, kursove po angliĭski, kursove po nemski, kursove po angliĭski ezik za vŭzrastni, kursove po nemski ezik, kursove po nemski ezik v sofiya, kursove po english

Дежурен телефон за връзка:

 

 

+ 359 890 347 316-  Viva.com

 

 

Контакти 

 

адрес:  

гр. София, Център 

Езиков Център- ВИСТА АКАДЕМИ е специализиран в предоставянето на чуждоезикови курсове и обучения. Нашата цел е да поддържаме безкомпромисно високо качество на атрактивни цени.

Ние използваме единствено утвърдени програми на обучение на престижни издателсва, които дават гаранция за качесво и напредък.

  • Facebook Basic Black
  • Black Google+ Icon
bottom of page